Pandira hoekbank

Pandira hoekbank

1,5 zits arm links in stof life 37-groen + 1,5 zits zonder armen in stof aquila 156-hunter + hoek in stof life 37-groen + 1,5 zits arm rechts in stof life 37-groen. | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden.
€ 1.499,00
Reserveren

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*
Voorraadstatus: Direct leverbaar
Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend

Bank Pandira is een echte elementenbank die je zelf dus kan omwisselen en los kan zetten of tegen elkaar kan plaatsen! Zo kun je naar jouw eigen wens je zithoek aanpassen en bij een feestje handig gebruik maken van de optie om de bank uit elkaar te schuiven. De zitdelen zijn namelijk rondom gestoffeerd. De getoonde bank is uitgevoerd in een speelse combinatie, je kunt uiteraard ook kiezen voor een uni kleur. Model Pandira is tevens te verkrijgen in diverse soorten microleder. De hockers hebben dezelfde diepte als de bankelementen en zijn daarom tussen deze elementen te plaatsen als een soort tafeltje. Optioneel is het mogelijk sierkussens te verkrijgen van 50x50 cm. Er is tevens gekozen voor leuke stoffen en mooie materialen. Zo zitten er hoogwaardige stalen nosagveren in de zitting met er bovenop koudschuim.

NaamPandira
Artikelnummer10292097
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Hoogte73
Lengte/Diepte230
Breedte331
Getoonde uitvoering1,5 zits arm links in stof life 37-groen + 1,5 zits zonder armen in stof aquila 156-hunter + hoek in stof life 37-groen + 1,5 zits arm rechts in stof life 37-groen. | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.