Toggle Nav

Podavi eettafel

Podavi eettafel

Uitgevoerd met ovaal blad massief eiken in de kleur Fins eiken geborsteld, opgedikt 2+2 cm, met zwart metalen twisterpoot.
€ 1.899,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eettafel Podavi van IN.HOUSE is een massief eikenhouten stoere eettafel met ovaal of recht blad. Het tafelblad is te kiezen als verjongde uitvoering en met een rechte bladrand, de tafel heeft altijd een stoere zwart gelakte twisterpoot van 3cm dikte met steldopjes. Het tafelblad is er in stoer met knoesten en scheuren en in een rustigere variant met opgestopte knoesten en haarscheurtjes zodat het blad glad aanvoelt. Kies jouw tafelblad in een kleur die past bij jouw interieur als naturel, Diesel grijs, Blank mat, Blank gelakt en Fins eiken geborsteld of een andere kleur vanuit de stalen (meerpijs) of CBM-kleurenwaaier (meerpijs)

NaamPodavi
Artikelnummer10333739
Kleuren
MerkenInHouse
Optiesovaal blad
Hoogte76
Lengte/Diepte240
Breedte120
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met ovaal blad massief eiken in de kleur Fins eiken geborsteld, opgedikt 2+2 cm, met zwart metalen twisterpoot.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.