Toggle Nav

Rona armstoel

Rona armstoel

Uitgevoerd met dichte arm in microleder bull eucalyptus met geknepen stiknaad en mat zwarte metalen rechte poten met wieltjes.
€ 579,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Zoek je een stoere eetstoel of armstoel? Kom dan eens kijken naar de Rona stoel van IN.House! Het gaat hier om een heel stoelconcept waardoor je een combiantie kan maken van eetstoelen, armstoelen met verschillende armleuningen, barkrukken in verschillende hoogtes en eetbanken in diverse breedtematen en met hoek! Alsof dat nog niet genoeg is heb je ook nog eens de keuze uit diverse stiknaden zoals plat, geknepen, open, feston of steps. Ook is het frame in de kleuren mat zwart of RVS mogelijk. Zie je door de bomen het bos niet meer? Kom de diverse modellen dan snel eens in onze winkels bekijken!

NaamRona
Artikelnummer10365797
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieswielen, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte87
Lengte/Diepte65
Breedte60
Zithoogte45
Zitdiepte52
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met dichte arm in microleder bull eucalyptus met geknepen stiknaad en mat zwarte metalen rechte poten met wieltjes.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.