Toggle Nav

Rondo draaifauteuil

Rondo draaifauteuil

Uitgevoerd in stof fusion 206-thyme met achterkant in leder twilight 16019-thyme, lage rug en zwart metalen 5-teens draaipoot.
€ 1.199,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Rondo draaifauteuil van INHOUSE zit geweldig en heeft een eigen speelse eigenwijze look. De zitting bestaat uit HR schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit is een hoge kwaliteit zitschuim waardoor je lang plezier hebt van je stoel. Wat voor poot kies je? Wil je een 4-teens draaipoot (B) of 5-teens draaipoot (A) in Zwart, RVS of chroom? Wat voor stofsoort of leer kies je en in welke kleur? Ga je voor de hoge rug of lage rug? Je leest het al... je kunt hem helemaal zelf samenstellen voor jouw interieur!

NaamRondo
Artikelnummer10385688
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren, meer poottypen/kleuren
Hoogte82
Lengte/Diepte87
Breedte89
Zithoogte52
Zitdiepte42
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof fusion 206-thyme met achterkant in leder twilight 16019-thyme, lage rug en zwart metalen 5-teens draaipoot.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.