Sandrina fauteuil

Sandrina fauteuil

Uitgevoerd in microleder bari 169-onyx met armleggers in lederlook kentucky 755-fango, HR-schuim i.c.m. bonell binnenvering in de zitting en koloniaal kleurige houten poten (hoogte 12 cm).
Vanaf € 549,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
De getoonde fauteuil Sandrina past dankzij zijn klassieke en tijdloze vormgeving in diverse interieurstijlen. Binnen de collectie is de fauteuil in twee verschillende modellen leverbaar. De fauteuil is geheel naar wens samen te stellen door een breed scala aan diverse kleuren en stofsoorten uit het IN.HOUSE stoffenconcept. Tevens heeft u de keuze uit twee soorten comfort voor het zitkussen en twee verschillende poothoogten in diverse houtkleuren. Optioneel kunt u ervoor kiezen om de armleggers te voorzien van een extra armcover in leatherlook.
NaamSandrina
Artikelnummer10145427
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Opties
Hoogte104
Lengte/Diepte88
Breedte80
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in microleder bari 169-onyx met armleggers in lederlook kentucky 755-fango, HR-schuim i.c.m. bonell binnenvering in de zitting en koloniaal kleurige houten poten (hoogte 12 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.