Toggle Nav

Santia armstoel

Santia armstoel

Uitgevoerd in microvezelstof Cowboy 809-Stone met zwarte metalen poten met draaifunctie. | Prijs per stuk. Alleen per 2 per kleur te bestellen. Ongemonteerd. Maximale belastbaarheid 120 kg.
€ 159,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Armstoel Santia uit onze In.House collectie heeft een handig terugdraaimechanisme en een zeer comfortabele zit. De stoel past perfect in een industriele inrichting en is in drie leuke kleuren verkrijgbaar namelijk grey, stone en olive. Met deze stoel heb je een echte eye-catcher in huis en kun je uren lang ontspannen tafelen met vrienden!

NaamSantia
Artikelnummer10315843
KleurenAntraciet, Beige, Grijs, Groen, Oranje
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren
Hoogte92
Lengte/Diepte62
Breedte58
Zithoogte45
Zitdiepte49
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in microvezelstof Cowboy 809-Stone met zwarte metalen poten met draaifunctie. | Prijs per stuk. Alleen per 2 per kleur te bestellen. Ongemonteerd. Maximale belastbaarheid 120 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.