Toggle Nav

Sinta relaxfauteuil

Sinta relaxfauteuil

MEDIUM uitvoering, uitgevoerd in stof adore 39-winered met bies, 2-motorige relaxfunctie, bedieningsknop voorstaand links met USB-poort en zwart metalen kruisvoet KMF3.
€ 2.079,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Sinta van IN.HOUSE is een moderne relaxstoel met een bijzondere vorm! Hij lijkt op een klassiek engelse oorfauteuil maar dan met een uitklapbaan voetenboord. De stoel kan manueel bediend worden en met een electrische relaxfunctie erin. Ook is er een accu mogelijk om mee te bestellen. De stoel heeft een lekkere zit en is voorzien van koudschuim waardoor hij ook mooi blijft en geen kuilvorming krijgt. Voor de poot kun je kiezen uit een schijfvoet of een kruisvoet in metaal en hout. Ook hiervan zijn vele kleuren te kiezen. Van deze stoel is er ook een hocker en een hoofdsteun dus maak jouw stoel compleet zodat je avonden lang kan genieten in jouw relaxfauteuil!

NaamSinta
Artikelnummer10339184
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Opties
Hoogte106
Lengte/Diepte91
Breedte72
Getoonde uitvoeringMEDIUM uitvoering, uitgevoerd in stof adore 39-winered met bies, 2-motorige relaxfunctie, bedieningsknop voorstaand links met USB-poort en zwart metalen kruisvoet KMF3.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.