Soho eettafel

soho-eettafel-SO-24.jpg

Meer afbeeldingen

Soho eettafel

Uitschuifeettafel uitgevoerd in eikenfineer SO24 - 162 (+60) x 97 x 78 cm ...
   

€ 1.379,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Woonprogramma Soho is uitgevoerd in eikenfineer gecombineerd met elementen van staal. Dankzij de industriele look en de autentieke uitstraling door de scheuren en noesten, combineert Soho perfect met je bestaande meubels. De getoonde eettafel is met zestig centimeter te verlengen. Mooi detail zijn de stalen elementen met transparante poedercoating. De tafel heeft een inliggend tuimelblad. In de poten zijn wieltjes gewerkt voor gebruiksgemak bij openschuiven en uitklappen. voor de uitvoering heb je de keuze uit zes houtkleuren. De diverse mogelijkheden staan beschreven in het bijgevoegde document.

Eigenschappen

NaamSoho
Artikelnummer90113577
MerkInHouse
Hoogte78
Lengte/Diepte97
Breedte162
Getoonde uitvoeringUitschuifeettafel uitgevoerd in eikenfineer SO24 - 162 (+60) x 97 x 78 cm
Extra optiesuitschuifbaar

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Soho

EUR

€ 1.379,00

0