Solerte eettafel

Solerte eettafel

Uitgevoerd met een recht massief eiken blad afgewerkt in de kleur pole grey met metalen X-pootset in de kleur naturel (nr.3).
€ 999,00
Reserveren

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*
Voorraadstatus: Direct leverbaar
Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend

Het tafelconcept Solerte heeft superveel keuzemogelijheden! Zo is deze mooie eikenhouten eettafel leverbaar met een recht blad of met een blad met boomstamvormige randen en in heel veel maten van 180cm tot 300cm!! Daarnaast heb je de keuze uit 3 onder-stellen namelijk een X vormige pootset, een U-vormige pootset en een Spinvormige centrale poot. Het stoere mooie robuuste eikenhout van de bovenbladen is noestig en is met de hand bewerkt met karakteristieke inkervingen om de unieke uitstraling teaccentueren. Het blad is 6 centimeter dik en opgebouwd uit een massieve 3 centimeter dikke bovenlaag en daaronder een massief eiken opdikrand. De tafel kun je in verschillende kleuren bestellen. Als je de tafel met een X of U pootset bestelt, kun je de poten op 3 posities onder het blad plaatsen, net wat jij het mooiste vindt. Kies bijvoorbeeld om de poten iets verder onder het blad te plaatsen als jullie vaak met veel mensen aan de tafel zitten waarbij de kopse kant van de tafel ook gebruikt wordt als zitplaats. Wij hebben tevens een bijpassende salontafel beschikbaar zodat je een mooie set kunt vormen.

NaamSolerte
Artikelnummer10318814
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte78
Lengte/Diepte240
Breedte100
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met een recht massief eiken blad afgewerkt in de kleur pole grey met metalen X-pootset in de kleur naturel (nr.3).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.