Toggle Nav

Solerte salontafel

Solerte salontafel

Uitgevoerd met een recht massief eiken blad afgewerkt in de kleur pole grey met metalen X-pootset in de kleur naturel (nr.3).
€ 749,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Het tafelconcept Solerte heeft superveel keuzemogelijkheden! Zo is deze mooie eikenhouten salontafel leverbaar met een recht blad of met een blad met boomstamvormige randen! Daarnaast heb je de keuze uit 3 onder-stellen namelijk een X vormige pootset, een U-vormige pootset en een Spinvormige centrale poot. Het stoere mooie robuuste eikenhout van de bovenbladen is noestig en is met de hand bewerkt met karakteristieke inkervingen om de unieke uitstraling teaccentueren. Het blad is 6 centimeter dik en opgebouwd uit een massieve 3 centimeter dikke bovenlaag en daaronder een massief eiken opdikrand. De tafel kun je in verschillende kleuren bestellen.

NaamSolerte
Artikelnummer10318815
Kleuren
MerkenInHouse
Optiesrechthoekig blad
Hoogte45
Lengte/Diepte140
Breedte70
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met een recht massief eiken blad afgewerkt in de kleur pole grey met metalen X-pootset in de kleur naturel (nr.3).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.