Zoek: 

Taranto eettafel

10309579-10309580-81#Taranto-Delira-Semi.jpg

Meer afbeeldingen

Taranto eettafel

Uitgevoerd in eiken met strak blad 4,8 cm opgedikt, in de kleur 26.5 occulto gelakt, met 2 zwart metalen juk strip poten. ...
   

€ 999,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Eettafel Taranto is een industriele tafel en is volledig zelf samen te stellen. Of je nou kiest voor een ovaal blad, een recht blad of een boomstam blad gecombineerd met een slanke U-poot of spin/matrix poot, het kan allemaal met model Taranto. De tafel heeft een hele mooie kwaliteit en in op heel veel verschillende maten te bestellen. Ook zijn er veel verschillende poten van deze tafel beschikbaar zowel in stoer staal als in natuurlijk en stoer hout. De eetafel die staat afgebeeld is er in de maten van 160cm tot 300cm! Kom dus snel eens kijken!

Eigenschappen

Naam Taranto
Artikelnummer 10309579
Merk InHouse
Hoogte 75
Lengte/Diepte 240
Breedte 100
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in eiken met strak blad 4,8 cm opgedikt, in de kleur 26.5 occulto gelakt, met 2 zwart metalen juk strip poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Taranto

EUR

€ 999,00

0