Toggle Nav

Tenso 2,5-zitsbank

Tenso 2,5-zitsbank

Uitgevoerd in microleder bari 81-coffee met bies/stiknaad en zwarte kunststof poten.
€ 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Tenso is elegant, slijtvast en leverbaar in diverse opstellingen. Naast de getoonde 2,5-zitsbank heeft u de keuze uit de Tenso fauteuil, loveseat, 2-zitsbank en de 3-zitsbank. U kunt de elementen geheel naar wens samenstellen door de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het IN.HOUSE stof- en lederconcept. Elk element is te voorzien van een elektrische relaxfunctie. Hierbij heeft u de keuze uit diverse bedieningsknoppen: een eenvoudige bedieningsknop, een knop met USB-poort of een tiptoetsbediening aan de zijkant van de zitting. Tevens kunt u kiezen voor een uitvoering met of zonder contraststiksel in de kleuren: beige, bruin, grijs of zwart. Voor de diverse mogelijkheden en elementen verwelkomen wij u graag in één van onze winkels.
NaamTenso
Artikelnummer10176830
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren, elektrisch verstelbaar (relax)
Hoogte104
Lengte/Diepte102
Breedte182
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in microleder bari 81-coffee met bies/stiknaad en zwarte kunststof poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.