Zoek: 

Ultima bartafel

ultima-bartafel-1.jpg

Meer afbeeldingen

Ultima bartafel

Uitgevoerd in massief eiken afgewerkt in de kleur creamy white met metalenU-pootset in de kleur patiné (nr.2). ...
   

Vanaf: € 879,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Ultima staat voor ultieme uitstraling. De bartafel heeft een robuust metalen onderstel en een rustiek eiken tafelblad. Het onderstel is op meerdere posities onder de tafel te plaatsen. Tevens is de bartafel leverbaar in diverse maten en kleuren. Naast de bartafel is de Ultima ook verkrijgbaar als eetkamertafel. Voor de uitvoering van de poten heb je de keuze uit de kleuren: patiné, naturel of tegen meerprijs antraciet, zwart of wit. Voor de diverse mogelijkheden verwelkomen wij je graag in één van onze woonwinkels.

Eigenschappen

Naam Ultima
Artikelnummer 10165663
Merk InHouse
Hoogte 91
Lengte/Diepte 140
Breedte 80
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in massief eiken afgewerkt in de kleur creamy white met metalenU-pootset in de kleur patiné (nr.2).
Lengte 100, 120, 140, 180

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Ultima

EUR

€ 879,00

0