Valori eettafel

Valori eettafel

Uitgevoerd in massief eikenhout afgewerkt in de kleur elephant grey, met hoofdplank en metalen onderstel type B in de kleur nr.3 naturel.
Vanaf € 599,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
De veelzijdige Valori tafelserie past dankzij zijn vele keuzemogelijkheden in diverse interieurstijlen. De tafel is geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, lengte- en breedtematen, onderstellen in tal van kleuren, bovenbladen en afwerkingen. Voor de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document. Standaard wordt de getoonde eettafel geleverd met een tafelblad van massief eikenhout afgewerkt in de kleur elephant grey. Deze tafel is voorzien van een hoofdplank en metalen onderstel type B in de kleur naturel. Tevens kunt u tegen meerprijs kiezen voor een wat egaler tafelblad: minder scheurtjes en de noesten zijn opgestopt. Doordat eikenhout natuurlijk materiaal is, heeft elk blad zijn eigen nuance en structuurverschillen wat hoort bij de charme van deze eettafel. Ten slotte kunt u tegen meerprijs kiezen voor het onderstel in een RAL-kleur.
NaamValori
Artikelnummer10138079
Kleuren
MerkenInHouse
Opties
Hoogte78
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in massief eikenhout afgewerkt in de kleur elephant grey, met hoofdplank en metalen onderstel type B in de kleur nr.3 naturel.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.