Zoek: 

Vario armstoel

Vario armstoel IN.HOUSE

Meer afbeeldingen

Vario armstoel

Uitgevoerd in stof milano 65-grey, met open base, 5 baans stiksel op de rug, hoge rug, HR-schuim in de zitting, luxe parketwielen en metalen armleuningen RVS. ...
   

Van: € 309,00

€ 259,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De zeer comfortabele Vario armstoel biedt je eindeloze mogelijkheden. Voor de uitvoering van de armstoel heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Daarnaast kun je (tegen een geringe meerprijs) kiezen voor een open of gesloten zitting, diverse rugstiksels, (contrast) bies, handgrepen, luxe wieltjes, armleuningen en een hogere rugleuning. De getoonde armstoel is uitgevoerd met een 5-baans stiksel. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor zitcomfort naar keuze. De basis is een plaatzitting met een polyether laag, deze is aan te passen naar HR foam voor een langere levensduur. Je kunt ook kiezen voor een metalen zigzag vering (nosag) in combinatie met polyether of HR foam. Een impressie van de vele mogelijkheden kun je vinden in het bijgevoegde document. Naast de Vario armstoel is de Vario ook leverbaar als eetstoel zonder armleuningen.

Eigenschappen

Naam Vario
Artikelnummer 10217320
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk InHouse
Hoogte 96
Lengte/Diepte 67
Breedte 55
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in stof milano 65-grey, met open base, 5 baans stiksel op de rug, hoge rug, HR-schuim in de zitting, luxe parketwielen en metalen armleuningen RVS.
Extra opties met wielen

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Vario

EUR

€ 259,00

0