Zoek: 

Xanto Algemeen

Xanto dressoir InHouse

Meer afbeeldingen

Xanto Algemeen

Uitgevoerd in gefineerd dik eikenhout in cracked oak natural in combinatie met zwarte houten poten in metaallook met 2 deuren, 2 laden en 2 open vakken voorzien van LED-verlichting. ...
   

€ 999,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De meubelserie Xanto van IN.House is een moderne en sfeervolle meubelserie die meteen in het oog springt! Het moderne lijnenspel, de LED-verlichting in sommige items van deze serie en de combinatie van onbewerkt dik eiken in de kleur cracked oak naturel met metale poten en greepjes maakt deze serie tot een echte opvaller in huis! Je hebt van deze serie een dressoir , vitrinekast , barkast , TV-dressoir van 120cm, TV-dressoir van 150cm , TV-dressoir van 180cm , eettafel van 180cm, eettafel van 200cm, eettafel van 220cm , eettafel van 240cm, salontafel van 120x70cm en een hoektafel van 60x60cm. Er is dus genoeg te kiezen dus kom snel eens langs in onze winkels!

Eigenschappen

Naam Xanto
Artikelnummer 10314526
Merk InHouse
Hoogte 70
Lengte/Diepte 44
Breedte 210
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in gefineerd dik eikenhout in cracked oak natural in combinatie met zwarte houten poten in metaallook met 2 deuren, 2 laden en 2 open vakken voorzien van LED-verlichting.
Extra opties met verlichting

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Xanto

EUR

€ 999,00

0