Acties Juni

Wij bestaan dit jaar 100 jaar en dat vieren we groots! Iedere maand zijn er in onze winkels leuke acties die je ook op deze pagina kan vinden. Van trendy salontafeltjes, stoelen en eettafels tot adventskalenders met iedere week een prijs! Kom iedere maand even terug om te kijken wat de laatste acties zijn of kom gezellig langs in één van onze woonwinkels!


Jubileum Feestkalender

 

Hoogenboezem trakteert!! Doe je mee met onze Jubileum feestkalender met iedere week mooie prijzen om te winnen.... Maak kans op een gratis set salontafels, karpet, lamp, wall-art en een wooncheque van €150? Zeg het vooral ook voort tegen familie en vrienden! Doe mee en win!

Ga naar de feestkalender

 

Winnaar week 1 van de set salontafels (1 tm 7 juni)  : Fam. Van Oosterwijck   (u heeft per e-mail bericht ontvangen over uw prijs)
Winnaar week 2 van de muurdecoratie (8 tm 14 juni) : Mevr. Wagenaar   (u heeft per e-mail bericht ontvangen over uw prijs)


 

 

Winnaar Nieuwsbriefactie

 

Iedereen die zich via een kaart in onze winkels of via de website aanmeld voor onze nieuwsbrieven, maakt kans op een wooncheque t.w.v. €100,-

De winnaar van Mei 2021 is bekend:

Hartelijk gefeliciteerd  familie Van Raamsdonk! Wij zullen je per e-mail op de hoogte stellen van deze prijs!

"Wil je ook kans maken op deze prijs? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven! Ze zijn informatief, bordevol trends & inspiratie en natuurlijk onze laatste acties. Let op, alleen actieve aanmeldingen dingen mee naar deze prijs."