Toggle Nav

Karpi voetenvertroeteling

karpiKarpi produceert en verkoopt al meer dan 30 jaar karpetten met focus op de laatste trends in de markt. Karpi heeft haar eigen productiefaciliteiten in Nederland, India en China.


Onderscheidend

Een team van trendwatchers is constant op zoek naar de nieuwste trends op woongebied. Deze worden door de designers vertaald in unieke karpetten die naadloos aansluiten bij hoe mensen over de hele wereld anno nu willen wonen. Om haar doelen te kunnen blijven bereiken, focust Karpi Group zich op de vernieuwing en innovatie. Aan de ene kant betekent dit dat zij constant bezig zijn met trendonderzoek en altijd de wereld afspeuren naar nieuwe woonideeën. Dit stelt hen in staat trends te spotten nog voordat ze wereldwijd bekend zijn. Zo zijn de karpetontwerpen en desings altijd on trend. Aan de andere kant speelt innovatie een grote rol in de productieprocessen en bij de distributie. Zo maken ze bij de productie gebruik van moderne machinerie, digitale print, en nieuwste weef -, tuft- en knooptechnieken. Zo houden ze de productiekosten zo laag mogelijk en beperken ze de ecologische voetafdruk tot een minimum.

 


Karpi vloerkleden bij Hoogenboezem

Kom langs in onze woonwinkels en bekijk de uiteenlopende mogelijkheden met vloerkleden van Karpi. Onze interieurcoaches vertellen je graag meer over de verschillende stoffen, kleuren, designs en het mogelijke maatwerk. Wil je alleen een nieuw vloerkleed of ben je ook op zoek naar andere meubels? Maak een afspraak bij één van onze winkels voor een interieuradvies. Tijdens dit advies bekijken wij jouw woonruimte en stellen we een selectie meubels en eventueel woonaccessoires samen die helemaal aansluiten op jouw wensen. Daarbij krijg je ook een kleurenadvies, zodat jij jouw huis helemaal in stijl kunt inrichten.

Wij zijn alle dagen van de week geopend. Kom langs en laat je inspireren door onze adviseurs of maak een afspraak voor ‘interieuradvies’.