Toggle Nav

Karpi voetenvertroeteling

karpiMeer dan 35 jaar geleden Is Karpi als familiebedrijf in Aalten begonnen met het op kleine schaal produceren en verkopen van karpetten uit restanten kamerbreed tapijt. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat met ruim 150 medewerkers in vestigingen in Nederland, India en China.


Onderscheidend

Een team van trendwatchers is constant op zoek naar de nieuwste trends op woongebied. Deze worden door de designers vertaald in unieke karpetten die naadloos aansluiten bij hoe mensen over de hele wereld anno nu willen wonen. Om haar doelen te kunnen blijven bereiken, focust Karpi Group zich op de vernieuwing en innovatie. Aan de ene kant betekent dit dat zij constant bezig zijn met trendonderzoek en altijd de wereld afspeuren naar nieuwe woonideeën. Dit stelt hen in staat trends te spotten nog voordat ze wereldwijd bekend zijn. Zo zijn de karpetontwerpen en desings altijd on trend. Aan de andere kant speelt innovatie een grote rol in de productieprocessen en bij de distributie. Zo maken ze bij de productie gebruik van moderne machinerie, digitale print, en nieuwste weef -, tuft- en knooptechnieken. Zo houden ze de productiekosten zo laag mogelijk en beperken ze de ecologische voetafdruk tot een minimum.

karpi karpetten

RECYCLEN ZIT VERWEVEN IN HET DNA

Wist je dat het opnieuw gebruiken van materialen bij Karpi verweven zit in het DNA? In de koude winter van 1985 begon oprichter Gert-Jan Dobbe in Aalten met het omranden en te koop aanbieden van stukken kamerbreed tapijt in de tapijthandel van zijn vader. Nu, meer dan 35 jaar later, is Karpi gestart met het verkopen van volledig recyclebare karpetten. Dat wil zeggen dat de garens van deze karpetten aan het eind van een lang leven opnieuw gebruikt kunnen worden bij het weven van nieuwe karpetten. De cirkel van Karpi is dus meer dan rond!


Karpi vloerkleden bij Hoogenboezem

Kom langs in onze woonwinkels en bekijk de uiteenlopende mogelijkheden met vloerkleden van Karpi. Onze interieurcoaches vertellen je graag meer over de verschillende stoffen, kleuren, designs en het mogelijke maatwerk. Wil je alleen een nieuw vloerkleed of ben je ook op zoek naar andere meubels? Maak een afspraak bij één van onze winkels voor een interieuradvies. Tijdens dit advies bekijken wij jouw woonruimte en stellen we een selectie meubels en eventueel woonaccessoires samen die helemaal aansluiten op jouw wensen. Daarbij krijg je ook een kleurenadvies, zodat jij jouw huis helemaal in stijl kunt inrichten.

Wij zijn alle dagen van de week geopend. Kom langs en laat je inspireren door onze adviseurs of maak een afspraak voor ‘interieuradvies’.

karpi