Zoek: 

Xooon Hoekbank

Xooon Hoekbank

In ons XOOON assortiment hebben we een grote keuze hoekbanken in vele soorten en maten in alle prijsklassen. Een hoekbank kun je vaak helemaal samenstellen in de maatvoering die bij je past. Zoek je een grote hoekbank met een longchair of chaise longue? Of een wat compactere hoekcombinatie met bijvoorbeeld een ottomane? Er zijn diverse opties mogelijk om je eigen favoriete hoekcombinatie samen te stellen die het beste bij jouw persoonlijke woonsituatie past. Wil je graag een stevige zit of een zachtere om lekker in te loungen? Of met een verstelbare zitdiepte, rug, hoofdsteun of arm? Bevalt het model en zit deze comfortabel? Dan kijken we graag samen met jou naar de diverse mogelijkheden qua bekleding en kleur.

Probeer de XOOON hoekbanken eens uit in één van de Hoogenboezem winkels in BarendrechtBredaDen BoschDen Haag , Rotterdam of Spijkenisse

XOOON hoekbank samenstellen

De banken van XOOON zijn helemaal naar smaak samen te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende elementen en opstellingen. Daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit verschillende stoffen. Je kunt kiezen voor een standaard stof, maar je hebt ook mooie, luxe opties, zoals leer, waar je wat meer voor moet betalen. Heb jij een XOOON hoekbank gevonden die je wel mooi vindt, ga dan na of deze in je woning past.

Want naast stoffen en opties, is de opstelling van de hoekbank erg belangrijk. Neem je een hoekbank met het liiggedeelte links of rechts? Dat kan nogal een impact op je inrichting hebben. De meeste mensen willen een hoekbank tegen de muur aan zetten. Visualiseer altijd hoe jij de bank voor je ziet. Wil je verder niets aanpassen aan je inrichting, dan moet je echt rekening houden met de opstelling. Maakt het je niet veel uit hoe de bank in je woning staat? Dan kan je de rest van je interieur hierop aanpassen, door bijvoorbeeld het tv meubel naar de andere kant van je woonkamer te veprlaatsen. 

De XOOON collecties

De XOOON hoekbanken kom je tegen in alle lijnen van XOOON, je kunt kiezen voor een betaalbare bank, maar bij XOOON vindt je ook hele luxe banken en stofferingen, waardoor jij een heerlijke, comfortabele en luxe hoekbank van XOOON in huis kunt halen, die helemaal naar jouw stijl is aangepast. Heb jij een industriele woonstijl? Ga dan voor een mooie, stijlvolle bank uit de lijnen Talisman, Flynn of Lima.

Houdt jij meer van een minimalistische inrichting? Dan vind je mooie banken in de lijnen Prizzi of Silves. En voor een Scandinavische stijl of een retro look kan je terecht bij XOOON in de lijnen Akron of Talisman. Elke lijn van XOOON is als XOOON hoekbank samen te stellen. Combineer deze met een hocker of poef in dezelfde stijl voor extra comfort of gebruik deze als salontafel in combinatie met een groot dienblad.