Toggle Nav


Mondi-Art: iconische kunstwerken voor jouw interieur

Een interieur is natuurlijk niet af, zonder mooie woonaccessoires of decoratieve items. Mondi-Art is een bedrijf dat als geen ander begrijpt wat de toegevoegde waarde van kunst in een huis is. Bij dit Nederlandse merk kan jij terecht voor iconische schilderijen, foto’s en andere kunstwerken. Bij Hoogenboezem vind je een greep uit de collectie van Mondi-Art. Ontdek de mogelijkheden met Mondi-Art in onze winkels in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam.


Over Mondi-Art

Mondi-Art is een Nederlands bedrijf dat kunst toegankelijk voor particulieren. Zo’n 30 jaar geleden is Mondi-Art begonnen als eenmansbedrijf. Maar al snel begon het bedrijf te groeien en ondertussen heeft Mondi-Art een enorme kunstcollectie die verkrijgbaar is op canvas, speigels, AluArt (aluminium), GlassArt (Glas), wand- en vloerkleden, kussens en ook voor mooie lijsten kan je bij dit bedrijf terecht. Mooie foto’s van Hollywoodsterren of iconische filmscenes, de Mona Lisa of een Rembrandt, of iets moderns? Je vindt het allemaal in de collectie van Mondi Art.

‘Inspired by the world, made in the Netherlands’De werken van Mondi-Art

De collectie van Mondi-Art is door de jaren heen enorm gegroeid. De kunstwerken zijn verdeeld in meer dan 20 verschillende thema’s, te veel om op te noemen. Toch vertellen wij je graag wat meer over de populairste items.

Rembrandt

Rembrandt heeft in zijn leven behoorlijk wat schilderijen gemaakt, de een nog mooier dan de ander. Binnen de Mondi-Art collectie vind je zowel bekende als minder bekende werken van Rembrandt. Naast zijn zelfportretten en tekeningen vind je natuurlijk ook zijn bekendste werken, waaronder de Nachtwacht, de Staalmeesters en het iconische duo Maartjen en Oopjen. Met deze collectie haal je een stukje Rijksmuseum in huis.

Movie stars

Iconische filmscènes, sterren en celebrity’s hebben een enorme aantrekkingskracht. Een groot gedeelte van deze werken zijn in zwart-wit, wat in vrijwel elk interieur stijlvol staat. Bekende sterren, zoals Marylin Monroe, Marlon Brando en Muhammad Ali vind je terug in deze collectie.

City maps

Stadsplattegronden zijn ter decoratie al een tijdje erg populair. Bij Mondi-Art vind je deze plattegronden zowel voor wereldsteden als voor Nederlandse plaatsen en gemeente. Naast klassiek zwart-wit, kan je ook kiezen voor een gouden stadsplattegrond.

Dit is slechts een klein aanbod van Mondi-Art, ook voor prachtige foto’s van dieren, exotische planten en bijzondere portretten kan je bij Mondi-Art terecht.


De mogelijkheden bij Mondi-Art

Je kunt een werk natuurlijk in laten lijsten of op canvas bestellen, maar bij Mondi-Art kan het ook op andere, unieke manieren. Je kunt jouw kunstwerk namelijk ook op tal van andere materialen tentoonstellen. Denk bijvoorbeeld aan een werk op glas of aluminium voor een strak en modern uiterlijk of laat je kunstwerk op textiel zetten en laat er een wand- of vloerkleed van maken.

Zelfs voor stijlvolle kussens ben je bij Mondi-Art aan het juiste adres. Zoek in de complete database naar een mooie print of kom naar één van onze winkels om de prachtige objecten in het echt te bekijken!

Mondi-Art bij Hoogenboezem

In onze woonwinkels in Breda, Den Bosch, Den Haag en Rotterdam kom je de werken van Mondi-Art tegen. Benieuwd hoe deze er in het echt uit zien? Kom gerust eens langs en laat je inspireren. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw decoratieve items en woonaccessoires en vertellen je graag over de mogelijkheden met Mondi-Art. Ontdek hoe wij de kunstwerken van Mondi-Art combineren of krijg een uitgebreid interieuradvies van één van onze specialisten