Mondi Art


In de winkels van Hoogenboezem in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam vind je de nieuwe collecties van het leuke trendy merk MondiArt! MondiArt  is een creatieve fabrikant en importeur van wanddecoratie in de breedste zin van het woord. Met ruim 30 jaar ervaring is MondiArt toonaangevend op het gebied van wanddecoratie en andere vormen van kunst op diverse materialen zoals Alu Art, Wall Textiles en Metal Wallobjects.Alu Art, prachtige prints in groot formaat op aluminium

Alu Art is de benaming voor een uniek product. Alu Art kunstwerken kennen als basis dibond: een sterke combinatie van twee platen aluminium, waar de afbeelding direct op wordt geprint, met daar tussen kunststof. De kleuren zijn helder en het kunstwerk of wanddecoratie-object spiegelt licht maar veel minder dan bijvoorbeeld plexiglas. Hierdoor heb je een echte blikvanger in huis!

Elk AluArt-kunstwerk wordt helemaal compleet afgeleverd: de randen beschermd met schuimrubbers. Het is zeer eenvoudig om de kunstwerken op te hangen. Op de achterzijde zit namelijk al een frame ter versteviging waaraan je het kunstwerk meteen kunt ophangen.

In één keer een andere ruimte!

Maak je interieur compleet met één van de mooie prints van MondiArt! Zoek in de complete database naar een mooie print of kom naar één van onze winkels om de prachtige objecten in het echt te bekijken!