Personal Shopping

Personal Shopping; ontspannen meubelshoppen

Meer dan ooit is het van belang om veilig en ontspannen te kunnen shoppen in onze winkels. In de ochtend is het over het algemeen rustiger in onze winkels, zeker als je deze bezoekt op een doordeweekse dag. Vind je het toch nog moeilijk om in te schatten wanneer je het beste naar onze winkels kunt komen? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om op afspraak onze winkels te bezoeken, zodat we je gericht kunnen helpen op een moment dat jou uitkomt. Natuurlijk kun je ook online of telefonisch met vragen en/of bestellingen bij ons terecht. Het maken van een afspraak voor "Personal Shopping" is mogelijk door onderstaand formulier te gebruiken.

Hoe werkt het?

Maak eerst een afspraak met onze winkelmedewerkers door het formulier hieronder in te vullen, wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de winkel van je keuze. Wij zullen je bij het maken van de afspraak alvast naar de wensen vragen.


Wat kunnen wij je bieden in onze winkels

Onze collectie bestaat uit fauteuils, eetstoelen & armstoelen, tafels & onderstellen, barkrukken, banken en meubilair als kasten ed. in diverse stylen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in industriële meubels en bieden ook landelijke, moderne , scandinavische en designmeubels. Door onze grote stoffen- en ledercollectie en maatwerkmogelijkheden kun je bovendien je meubilair helemaal naar wens samenstellen en zo de ruimte(s) personaliseren. Door onze jarenlange ervaring en vele partners kun je ook voor wanddecoratie, vloerkleden, lampen en andere aankleding van je woning of organisatie bij ons terecht.Aanvraagformulier Personal Shopping

Gegevens