Privé Shoppen

Privé Shoppen; ontspannen meubelshoppen

Wij hebben alle mogelijke maatregelen genomen om veilig shoppen mogelijk te maken. Het is momenteel wat rustiger in onze winkels, zeker als je deze bezoekt op een doordeweeks moment. Vind je het toch niet prettig om winkels te bezoeken? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om op afspraak onze winkels te bezoeken, ook kun je online of telefonisch met vragen en/of bestellingen bij ons terecht! Het maken van een afspraak voor "Privé Shoppen" is mogelijk door onderstaand formulier te gebruiken. Bij een besteding vanaf €500,- tijdens deze afspraak krijg je momenteel een cadeaubon t.w.v. €50,- om in onze winkels te besteden!

Hoe werkt het?

Maak altijd eerst een afspraak met onze winkelmedewerkers door het formulier hieronder in te vullen, wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de winkel van je keuze. Wij zullen je bij het maken van de afspraak alvast naar de wensen vragen. Conform de RIVM-richtlijnen is het momenteel niet toegestaan om met meer dan 2 personen een afspraak te maken en/of een verkoopgesprek te voeren.


Wat kunnen wij je bieden in onze winkels

Onze collectie bestaat uit fauteuils, eetstoelen & armstoelen, tafels & onderstellen, barkrukken, banken en meubilair als kasten ed. in diverse stylen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in industriële meubels en bieden ook landelijke, moderne , scandinavische en designmeubels. Door onze grote stoffen- en ledercollectie en maatwerkmogelijkheden kun je bovendien je meubilair helemaal naar wens samenstellen en zo de ruimte(s) personaliseren. Door onze jarenlange ervaring en vele partners kun je ook voor wanddecoratie, vloerkleden, lampen en andere aankleding van je woning of organisatie bij ons terecht.Aanvraagformulier Privé Shoppen

Gegevens