Privé Shoppen

Privé Shoppen; ontspannen meubelshoppen

Vind je het niet prettig om momenteel onze winkel te bezoeken tijdens onze aangepaste openingstijden van 12:00 tot 17:00 uur? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om tussen 10:00 en 12:00 uur op afspraak onze winkels te bezoeken. Het maken van een afspraak met onze verkoopmedewerkers is ook mogelijk tijdens de reguliere openingstijden van 12:00 en 17:00 uur.

Hoe werkt het?

Maak altijd eerst een afspraak met onze winkelmedewerkers door het formulier hieronder in te vullen, wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de winkel van je keuze. Wij zullen je bij het maken van de afspraak alvast naar de wensen vragen. Conform de RIVM-richtlijnen is het momenteel niet toegestaan om met meer dan 2 personen een afspraak te maken en/of een verkoopgesprek te voeren.


Wat kunnen wij je bieden in onze winkels

Onze collectie bestaat uit fauteuils, eetstoelen & armstoelen, tafels & onderstellen, barkrukken, banken en meubilair als kasten ed. in diverse stylen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in industriële meubels en bieden ook landelijke, moderne , scandinavische en designmeubels. Door onze grote stoffen- en ledercollectie en maatwerkmogelijkheden kun je bovendien je meubilair helemaal naar wens samenstellen en zo de ruimte(s) personaliseren. Door onze jarenlange ervaring en vele partners kun je ook voor wanddecoratie, vloerkleden, lampen en andere aankleding van je woning of organisatie bij ons terecht.Aanvraagformulier Privé Shoppen

Gegevens