Toggle Nav

Alzy eetbank

Alzy eetbank

Uitgevoerd in combistoffering stof oasis 16-caramel (front) / stof python 09-camel (back) met zwarte ronde poot | De maximale belastbaarheid van de eetbank is 240 kilo.
€ 449,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eetbank Alzy van Profijt Meubel is heel veelzijdig! Zo kun je verschillende stoffen en kleuren kiezen. Je kiest bijvoorbeeld een stof/leder voor de voorkant van de rugleuning en zitting en een andere stof/leder voor de achterkant van de rugleuning en zitting van de eetstoel, armstoel of eetbank. Indien er voor een combistoffering wordt gekozen, dan geldt de prijs van de hoogste categorie stof-/lederkleur. De stoel is er met en zonder armleuning en als eetbank. Maak dus jouw set helemaal eigen en kom naar één van onze winkels om deze te bekijken en jouw combinatie te kiezen!

NaamAlzy
Artikelnummer10380748
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer kleuren
Hoogte90
Lengte/Diepte70
Breedte170
Zithoogte45
Zitdiepte50
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in combistoffering stof oasis 16-caramel (front) / stof python 09-camel (back) met zwarte ronde poot | De maximale belastbaarheid van de eetbank is 240 kilo.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.