Toggle Nav

Arley armstoel

Arley armstoel

Uitgevoerd in stof guccii 04-grey met zwart metalen poot met terugdraai-mechanisme. | Zelfmontage. De maximale belastbaarheid van de armstoel bedraagt 120 kg.
€ 139,95

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Armstoel Arley van Profijt Meubel nodigt je graag uit aan de eettafel! De stoel is verkrijgbaar in de vier trendy kleuren grey, blossom, green en black in een heerlijke zachte velvet stof. De stoel is verfijnd afgewerkt met een bies en stiksels. Opmerkelijk is het zwart metalen onderstel met terugdraaimechanisme. De armstoel draait automatisch terug, zodat deze altijd netjes aan tafel staat!

NaamArley
Artikelnummer10341448
KleurenAntraciet, Groen, Roze, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte84
Lengte/Diepte62
Breedte60
Zithoogte49
Zitdiepte44
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof guccii 04-grey met zwart metalen poot met terugdraai-mechanisme. | Zelfmontage. De maximale belastbaarheid van de armstoel bedraagt 120 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.