Aurdal dressoir

Aurdal dressoir

Uitgevoerd in de kleurencombinatie eiken smoked met antraciet met 2 deuren, 2 laden, 2 open vakken en voorzien van LED-verlichting.
€ 879,00
Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Plaatsnaam
Winkel in de buurt:
Vragen*
Voorraadstatus: Op bestelling
Levertijd: 20 werkdagen of meer
Bekijk alle eigenschappen

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend
Binnen het zeer stijlvolle woonprogramma Aurdal heeft u een ruime keuze uit diverse meubelen. Aurdal is uitgevoerd in de prachtige kleurencombinatie: eiken smoked met antraciet. Het getoonde dressoir beschikt over twee deuren, twee laden en twee open vakken. Tevens is het dressoir voorzien van LED-verlichting en een zg. 'soft-close' systeem, zodat de laden en deuren zachtjes sluiten. Met een lengte van 190 centimeter is dit het kleinste dressoir binnen woonprogramma Aurdal.
NaamAurdal
Artikelnummer10170743
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Optiesmet verlichting
Hoogte80
Lengte/Diepte42
Breedte190
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleurencombinatie eiken smoked met antraciet met 2 deuren, 2 laden, 2 open vakken en voorzien van LED-verlichting.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.