Zoek: 

Blitz dressoir

Blitz dressoir Profijtmeubel

Meer afbeeldingen

Blitz dressoir

Uitgevoerd in de kleur beaufort oak, met 2 deuren en 3 laden en metalen onderstel. | Zelfmontage. ...
   

€ 329,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Het eigentijdse Blitz dressoir is uitgevoerd in de kleur Beaufort Oak. Een kleur die goed te combineren is met andere meubelen. Als afwerking is een 3D-folielaag gebruikt en is dus makkelijk in onderhoud. Het dressoir beschikt over twee deuren en drie laden, elk voorzien van een zg. 'soft closing' systeem. Naast het getoonde dressoir is dit model ook leverbaar in een grotere uitvoering. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Blitz
Artikelnummer 10208974
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 80
Lengte/Diepte 45
Breedte 180
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in de kleur beaufort oak, met 2 deuren en 3 laden en metalen onderstel. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Blitz

EUR

€ 329,00

0