Zoek: 

Blitz eettafel

Blitz eettafel Profijtmeubel

Meer afbeeldingen

Blitz eettafel

Uitgevoerd in de kleur beafort oak met metalen onderstel. | Zelfmontage. ...
   

Van: € 339,00

€ 289,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

  • Barendrecht
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Hardinxveld
  • Rotterdam
  • Spijkenisse
  • 1

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De eigentijdse Blitz eettafel is uitgevoerd met een tafelblad in de kleur Beaufort Oak. Een kleur die goed te combineren is met andere meubelen. Als afwerking is een 3D-folielaag gebruikt en is dus makkelijk in onderhoud. De tafel is voorzien van een metalen onderstel. Naast de getoonde tafel met een lengte van 190 centimeter is de Blitz eettafel ook leverbaar in 140 en 160 centimeter. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Blitz
Artikelnummer 10208985
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 78
Lengte/Diepte 190
Breedte 90
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in de kleur beafort oak met metalen onderstel. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Blitz

EUR

€ 289,00

0