Buxton 1-zits-fauteuil

Buxton fauteuil ProfijtMeubel

Meer afbeeldingen

Buxton 1-zits-fauteuil

Uitgevoerd in stof gapp 65-grey met zwarte houten poten.

...
   

€ 299,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Model Buxton is strak vormgegeven en past door de eigentijdse belijning in diverse interieurstijlen. Het model zit comfortabel en is voorzien van vaste zit- en rugkussens en houten poten in de kleur zwart. Je kunt jouw Buxton geheel naar wens uit laten voeren door de keuze uit een breed scala aan kleuren en stoffen. Tevens kun je tegen een geringe meerprijs kiezen voor een zitting in zeer veerkrachtig HR-schuim. Naast de getoonde 1-zits-fauteuil is model Buxton leverbaar in de 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en de 3-zitsbank.

Eigenschappen

NaamBuxton
Artikelnummer10283271
Kleur mogelijkhedenantraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
MerkProfijtMeubel
Hoogte89
Lengte/Diepte83
Breedte90
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in stof gapp 65-grey met zwarte houten poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Buxton

EUR

€ 299,00

0