Toggle Nav

Cabaneta boekenkast

Cabaneta boekenkast

Uitgevoerd in de kleur Eik Halifax Natuur met 1 deur, 1 lade en 3 open vakken. Uitgevoerd met gesloten plint, geplankte deuren en handgreep breed.
€ 549,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Dit artikel is helaas niet meer aanwezig in onze winkels

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Binnen het eigentijdse woonprogramma Cabaneta kunt u kiezen uit diverse elementen in vele uitvoeringen. De meubels zijn leverbaar in de kleur 'eik halifax natuur', afgewerkt met een melamine laag. De meubels hebben de uitstraling van massief hout. De getoonde boekenkast met gesloten plint beschikt over één geplankte deur, één lade met 'sofclose sluiting' en drie open vakken. De deur en de lade zijn voorzien van brede handgrepen. Tevens is de deur zowel links- als rechtsdraaiend te monteren. Voor het reinigen van de meubels adviseren wij u 'houtdecor intensief reiniger'.
NaamCabaneta
Artikelnummer10170682
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte201
Lengte/Diepte48
Breedte79
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur Eik Halifax Natuur met 1 deur, 1 lade en 3 open vakken. Uitgevoerd met gesloten plint, geplankte deuren en handgreep breed.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.