Cabaneta tv-dressoir

Cabaneta tv-dressoir

Uitgevoerd in de kleur Eik Halifax Natuur met 2 deuren en 2 open vakken. Uitgevoerd met open base, geplankte deur en handgreep breed.
€ 449,00
Reserveren

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*
Voorraadstatus: Direct leverbaar
Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend
Binnen het eigentijdse woonprogramma Cabaneta kunt u kiezen uit diverse elementen in vele uitvoeringen. De meubels zijn leverbaar in de kleur 'eik halifax natuur', afgewerkt met een melamine laag. De meubels hebben de uitstraling van massief hout. Het getoonde tv-dressoir met 'open base' beschikt over twee geplankte deuren en twee open vakken. De deuren, voorzien van brede handgrepen, zijn zowel links- als rechtsdraaiend te monteren. Voor het reinigen van het dressoir adviseren wij u 'houtdecor intensief reiniger'.
NaamCabaneta
Artikelnummer10170716
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Hoogte53
Lengte/Diepte48
Breedte182
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur Eik Halifax Natuur met 2 deuren en 2 open vakken. Uitgevoerd met open base, geplankte deur en handgreep breed.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.