Meer afbeeldingen

Cadero eetstoel

   

€ 129,00

standaard inclusief
2 jaar CBW garantie!

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd:20 werkdagen of meer

Eigenschappen

Naam Cadero
Artikelnummer 10081361
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 96
Lengte/Diepte 67
Breedte 50
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in stof board 67-antraciet, met zwarte parketwielen, horizontale naad op voorzijde rugleuning, vlindernaad (klein) en handgreep nr. 3 opachterzijde rugleuning.
Extra opties met wielen

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Actuele collectie

Eigen bezorgservice

Deze collectie vind je in:

Reserveren mogelijk in:

  • Barendrecht
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Hardinxveld
  • Rotterdam
  • Spijkenisse

Over Cadero eetstoel

Voor eetstoel Cadero heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Het hier getoonde model wordt standaard voorzien van zwarte parketwielen, horizontale naad op de voorzijde van de rugleuning, vlindernaad (klein) en handgreep nr. 3 op de achterzijde van de rugleuning. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor luxe aluminium wieltjes of vaste pootjes in de kleur 'kunstof zwart'. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de stoel geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit de vele stof- en lederkleuren uit de Profijt Meubel stoffen- en ledercollectie. Tevens kunt u tegen meerprijs kiezen voor een contrast stiksel in één van de vier kleuren, nosag vering in de zitting, een vulling met het veerkrachtige HR-schuim en een bies eventueel uitgevoerd in een contrast kleur en/of -stof. Kortom, een stoel met vele keuzemogelijkheden.

Kom ook eens sfeerproeven in een van onze woonwinkels en laat je inspireren door onze actuele collectie meubels en woondecoratie!