Toggle Nav

Calde tv-dressoir

Calde tv-dressoir

Uitgevoerd in mangohout en old grey metal frame, met 2 deuren, 2 laden en 2 open vakken.
€ 599,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Industrieel vormgegeven woonprogramma Calde van Profijt Meubel past in iedere woningstijl! De combinatie van massief mangohout met het metalen frame zorgt voor een warme en robuuste uitstraling en is helemaal van nu. Als extra stoer detail zijn een aantal deuren van de kasten en dressoirs ook in metaal uitgevoerd, hierdoor heeft het een extra stoere uitstraling. Van deze serie zijn er een dressoir (in verschillende maten), een boekenkast, een opbergkast, tv-meubels, eettafels (zowel rond als rechthoekig in verschillende maten) en salontafels. Kom deze serie dus vooral snel eens bekijken in onze winkels en laat je verrassen!

NaamCalde
Artikelnummer10326521
KleurenBruin
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte53
Lengte/Diepte43
Breedte208
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in mangohout en old grey metal frame, met 2 deuren, 2 laden en 2 open vakken.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.