Candelas hoekbank

Candelas hoekbank

2,5 zits arm links met elektrisch verstelbare relaxfunctie (1 motor) voorstaand links + grote hoek + 2,5 zits arm rechts met armleuning 1 (B25 cm),elektrisch verstelbare zitdiepte voorstaand rechts, uitgevoerd in stof experience 34-antraciet met bies in stof valentina 45-grey, grijs contrast stiksel, HR+visco-schuim in de zitting en zwarte kunststof poten. Exclusiefsierkussens en accessoires.
Vanaf € 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De zeer comfortabele Candelas collectie is leverbaar in diverse uitvoeringen, opstellingen en elementen. U heeft de keuze uit de Candelas fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, hocker en de hoekbank. Elk element is geheel naar wens samen te stellen. U heeft de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het Profijt Meubel stof- en lederconcept. Standaard worden de elementen uitgevoerd met zwarte kunststof pootjes van vijf of tien centimeter hoog. Tegen meerprijs is het mogelijk om te kiezen voor houten poten in diverse kleuren of verchroomd metalen pootjes in diverse hoogten. Tevens is de Candelas collectie leverbaar met bies in dezelfde stof of in een contraststof of- leder en met contrast stiksel. De Candelas is voorzien van vaste zit- en rugkussens, waarbij u tegen meerprijs kunt kiezen voor de zitting in het veerkrachtige HR-schuim, voor verstelbare zitdiepte en elektrische relaxfuncties. Voor alle mogelijkheden, opstellingen en de diverse opties verwijzen wij u graag naar het complete overzicht dat u kunt downloaden (pdf).

NaamCandelas
Artikelnummer10226569
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Optiesverstelbare zitdiepte, elektrisch verstelbaar
Hoogte83
Lengte/Diepte280
Breedte280
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links met elektrisch verstelbare relaxfunctie (1 motor) voorstaand links + grote hoek + 2,5 zits arm rechts met armleuning 1 (B25 cm),elektrisch verstelbare zitdiepte voorstaand rechts, uitgevoerd in stof experience 34-antraciet met bies in stof valentina 45-grey, grijs contrast stiksel, HR+visco-schuim in de zitting en zwarte kunststof poten. Exclusiefsierkussens en accessoires.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.