Toggle Nav

Candelas hoekbank

Candelas hoekbank

2,5 zits arm links met elektrisch verstelbare relaxfunctie (1 motor) voorstaand links met rvs bedieningsknop 3A (+USB) + grote hoek + 2,5 zits arm rechts met armleuning 1 (B25 cm), uitgevoerd in microleder camel 46-antraciet met bies in microleder camel 20-stone, grijs contrast stiksel, HR + visco-schuim in de zitting en zwarte kunststof poten type SYD (5 cm). | Exclusief sierkussens en accessoires.
€ 2.349,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Hoekbank Candelas van Profijt Meubel is een zeer comfortabele en mooi vormgegeven bank, voorzien van vaste zit- en rugkussens. Wil je een bank die lekker zit? Ook electrisch uitgevoerd kan worden en in vele stoffen en kleuren gekozen kan worden? Door de eigentijdse belijning past deze hoekbank bij diverse interieursmaken. Of je nu houdt van modern of klassiek en van scandinavisch of retro. Deze bank past in jouw huis! Dit model biedt ongekend veel mogelijkheden, er is keuze uit vele elementen waarmee je je eigen opstelling kunt creëren.

NaamCandelas
Artikelnummer10341490
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer poottypen/kleuren, meer zitcomforts, meer kleuren
Hoogte83
Lengte/Diepte280
Breedte280
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links met elektrisch verstelbare relaxfunctie (1 motor) voorstaand links met rvs bedieningsknop 3A (+USB) + grote hoek + 2,5 zits arm rechts met armleuning 1 (B25 cm), uitgevoerd in microleder camel 46-antraciet met bies in microleder camel 20-stone, grijs contrast stiksel, HR + visco-schuim in de zitting en zwarte kunststof poten type SYD (5 cm). | Exclusief sierkussens en accessoires.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.