Zoek: 

Catano boekenkast

catano-boekenkast-deur-1.jpg

Meer afbeeldingen

Catano boekenkast

Uitgevoerd in robuust geborsteld eiken in de kleur 08 concrete met 1 deur,2 laden en zwart metalen onderstel. | OP=OP ...
   

Van: € 499,00

€ 349,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Woonprogramma Catano is op ambachtelijke wijze vervaardigd van robuust geborsteld eikenhout in de actuele kleur: concrete. Dit gecombineerd met metalen accenten geven de boekenkast een geheel eigen uitstraling. De kast beschikt over één deur en twee laden, welke zijn voorzien van een soft-close systeem. Naast de boekenkast zijn er diverse dressoirs, andere kasten en tafels leverbaar binnen woonprogramma Catano.

Eigenschappen

Naam Catano
Artikelnummer 10258729
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 190
Lengte/Diepte 40
Breedte 57
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in robuust geborsteld eiken in de kleur 08 concrete met 1 deur,2 laden en zwart metalen onderstel. | OP=OP

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Catano

EUR

€ 349,00

0