Toggle Nav

Clay relaxfauteuil

Clay relaxfauteuil

LARGE uitvoering in microleder bull 84-clay met zwarte bedieningshendel en zwart metalen 5-teensvoet (voet A, model PBS).
€ 1.029,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Clay van Profijt Meubel is een heerlijk zittende stoel met veel mogelijkheden! Door zijn mooie rugleuningen en armleuningen past hij in heel veel interieurstijlen en woningen! De stoel is verkrijgbaar in leder en stof en heel veel kleuren. Er zijn drie afmetingen, namelijk small, medium en large en heel veel pootmogelijkheden. Kom hem dus zeker snel eens bekijken! De voordelen van deze stoel zijn: *Rugleuning verstelbaar d.m.v. bedieningshendel*Voetensteun apart verstelbaar d.m.v. push-back systeem*Handmatig verstelbare hoofdsteun*Uitgevoerd in large, voor als je langer bent dan gemiddeld

NaamClay
Artikelnummer10428349
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer kleuren, meer poottypen/kleuren
Hoogte111
Lengte/Diepte86
Breedte82
Zithoogte48
Zitdiepte54
Getoonde uitvoeringLARGE uitvoering in microleder bull 84-clay met zwarte bedieningshendel en zwart metalen 5-teensvoet (voet A, model PBS).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.