Zoek: 

Comitan fauteuil

Profijt Meubel 00 Sg 01-zitfront c

Meer afbeeldingen

Comitan fauteuil

Uitgevoerd in stof orinoco 96-grijs voorzien van zitfront C en zwarte kunststof poten type CAL (hoogte 3,5 cm). ...
   

€ 149,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Voor de tijdloze en zeer comfortabele fauteuil Comitan heeft u een zeer ruime keuze uit vele kleuren, stof- en ledersoorten. Tevens kunt u tegen meerprijs kiezen voor de bies in iedere gewenste stof, lederlook en ledersoort. Daarnaast is het model leverbaar met en zonder contrast stiksel in de kleur: beige, bruin, grijs of zwart. U heeft de keuze uit vier verschillende armleuningen en vier verschillende zitfronten. Het model wordt standaard uitgevoerd met zwarte kunstof poten, daarnaast kunt u kiezen voor de luxere houten poten in diverse kleuren. De fauteuil heeft een degelijke zit- en rugvullng en komt in vrijwel elk interieur mooi tot zijn recht.

Eigenschappen

Naam Comitan
Artikelnummer 10141189
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 83
Lengte/Diepte 78
Breedte 72
Zithoogte 44
Zitdiepte 51
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in stof orinoco 96-grijs voorzien van zitfront C en zwarte kunststof poten type CAL (hoogte 3,5 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Comitan

EUR

€ 149,00

0