Dalmine hoekbank

Dalmine

Meer afbeeldingen

Dalmine hoekbank

3 zits arm links + hoek klein + 2 zits arm rechts, uitgevoerd in stof gapp67-antraciet met metalen poten. | Exclusief sierkussens, deze kunnen losbijbesteld worden. ...
   

€ 1.039,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De strak vormgegeven Dalmine collectie is leverbaar in diverse elementen, opstellingen en uitvoeringen. U heeft de keuze uit de Dalmine fauteuil, 2-zitsbank, 3-zitsbank en de hoekbank. De getoonde hoekbank is uitgevoerd met een comfortabele lendesteun in de rugleuning en voorzien van vaste zit- en rugkussens. U heeft de mogelijkheid om tegen meerprijs te kiezen voor de zitting in HR-schuim. Standaard wordt de bank voorzien van twaalf centimeter hoge metalen poten. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor houten poten welke verkrijgbaar zijn in elf verschillende kleuren. Voor de uitvoering van de bank heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren en stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept. Voor alle mogelijkheden, diverse opstellingen en opties verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

NaamDalmine
Artikelnummer10131396
Kleur mogelijkhedenantraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
MerkProfijtMeubel
Hoogte87
Lengte/Diepte256
Breedte276
Getoonde uitvoering3 zits arm links + hoek klein + 2 zits arm rechts, uitgevoerd in stof gapp67-antraciet met metalen poten. | Exclusief sierkussens, deze kunnen losbijbesteld worden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Dalmine

EUR

€ 1.039,00

0