Fontino 2,5-zitsbank

Fontino 2,5-zitsbank

Uitgevoerd in microfiber de luxe 260-choco met arm type A, diepe zit, memory foam in de zitting en koloniaal kleurige houten poten ttpe HF2 (hoogte6 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden.
Vanaf € 499,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
De royaal vormgegeven Fontino collectie past dankzij zijn eigentijdse belijning in veel verschillende interieurstijlen. Fontino is verkrijgbaar in de fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank en de hoekbank. Voor de hoekbank kunt u kiezen uit diverse elementen, waarbij elke combinatie mogelijk is. Elk Fontino element is voorzien van vaste zit- en rugkussens en houten poten (verkrijgbaar in twee hoogten en elf verschillende kleuren). De zitting wordt standaard voorzien van sandwich-vulling. Voor een stevigere zit, kunt u kiezen voor Bonell vering en voor zachter zitcomfort kunt u kiezen voor memory-foam (zoals het getoonde model). U kunt de getoonde 2,5-zitsbank geheel naar wens samenstellen. Zo heeft u de keuze uit vijf verschillende armleuningen en een diepere zit. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een bijpassende hoofdsteun. Voor de uitvoering heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren en diverse stof- en ledersoorten uit het Profijt Meubel stof- en lederconcept. Voor alle mogelijkheden, opstellingen en de diverse opties verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.
NaamFontino
Artikelnummer90108537
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte90
Lengte/Diepte92
Breedte190
Zithoogte47
Zitdiepte52
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in microfiber de luxe 260-choco met arm type A, diepe zit, memory foam in de zitting en koloniaal kleurige houten poten ttpe HF2 (hoogte6 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.