Toggle Nav

Gulnare hoekbank

Gulnare hoekbank

3 zits arm links + hoek met eiland rechts uitgevoerd in stof bloq 158-niagara met polyether in de zitting en zwarte metalen T-poot type 12234 H-150.
€ 1.199,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Hoekbank Gulnare van Profijt Meubel is een opvallende design-bank met een ranke, kubistische en strakke vorm. De bank heeft een heel comfortabel zitcomfort met vaste zitkussens en uitneembare rugkussens. Door de eigentijdse belijning past dezehoekbank in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken. Dit model biedt ongekend veel mogelijkheden, zo kan je kiezen uit een van de vele verschillende opstellingen zoals een 2-zitsbank , een 2,5 zitsbank en een 3-zitsbank. Ook zijn er verschillende poten mogelijk zoals een T-poot en een sledepoot. In de zitting is ook HR-schuim (koudschuim) mogelijk (tegen meerprijs).

NaamGulnare
Artikelnummer10330791
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte88
Lengte/Diepte213
Breedte287
Zithoogte50
Zitdiepte51
Getoonde uitvoering3 zits arm links + hoek met eiland rechts uitgevoerd in stof bloq 158-niagara met polyether in de zitting en zwarte metalen T-poot type 12234 H-150.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.