Toggle Nav

Haily draaifauteuil

Haily draaifauteuil

Uitgevoerd in stof coast 2577-brandy met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 2-motoren, inclusief hoofdverstelling en 5-teensvoet zwart (voet D, model EBS).
€ 1.049,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De modern vormgegeven draaifauteuil Hailey met mooie belijning en goed zitcomfort past in vele interieurstijlen. Standaard wordt de draaifauteuil voorzien van een verstelbare hoofdsteun en twee elektrische motoren (eventueel met accu tegen meerprijs) om het verstellen van de fauteuil nog comfortabeler te maken. Het getoonde model is uitgevoerd in de stof 'coast 2577-brandy' met een zwarte 5-teensvoet. Tevens kun je voor de uitvoering van jouw fauteuil kiezen uit tal van andere kleuren, stof- en ledersoorten. Naast de 5-teensvoet in de kleur zwart heb je de keuze uit: een 5-teensvoet in aluminium en een schijfvoet in geborsteld metaal of in één van de vele houtkleuren. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamHaily
Artikelnummer10226550
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar, handverstelbaar, verstelbare hoofdsteun
Hoogte113
Lengte/Diepte85
Breedte87
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof coast 2577-brandy met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 2-motoren, inclusief hoofdverstelling en 5-teensvoet zwart (voet D, model EBS).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.