Toggle Nav

Hawi relaxfauteuil

Hawi relaxfauteuil

Medium uitvoering, uitgevoerd in microleder kentucky 2591-liver met sta-op functie (120) voorzien van 1 motor, afstandsbediening en zwarte kunststof wieltjes. OP=OP
€ 809,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Hawi is zeer comfortabel uitgevoerd. Je kunt jouw Hawi samenstellen tot jouw ideale relaxfauteuil. Voor de uitvoering kun je kiezen uit drie verschillende maten: small, medium of large. Naast de maat heb je de keuzemogelijkheid uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Model Hawi wordt standaard uitgevoerd met een ''push back'' systeem (rugleuning en voetensteun zijn handmatig te verstellen). Tevens kun je kiezen voor de uitvoering met ''sta-op'' functie, waarbij je de keuze hebt uit een 1-motorige uitvoering of een 2-motorige uitvoering (voetensteun en rugverstelling kunnen apart geregeld worden). Je bedient de fauteuil met een afstandsbediening met snoer. In bepaalde uitvoeringen kun je ook kiezen voor een draadloze afstandsbediening. Voor de diverse mogelijkheden en (extra) opties verwijzen wij je naar het bijgevoegde document. Tevens staan onze deskundige verkoopadviseurs voor je klaar om jou te helpen bij het samenstellen van jouw ideale Hawi relaxfauteuil.

NaamHawi
Artikelnummer10226579
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar (relax), met wielen, handverstelbaar (relax), sta-op functie
Hoogte109
Lengte/Diepte81
Breedte82
Zithoogte52
Zitdiepte46
Getoonde uitvoeringMedium uitvoering, uitgevoerd in microleder kentucky 2591-liver met sta-op functie (120) voorzien van 1 motor, afstandsbediening en zwarte kunststof wieltjes. OP=OP

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.