Toggle Nav

Hoxie relaxfauteuil

Hoxie relaxfauteuil

Small uitvoering, uitgevoerd in stof beach 2381-beige met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. push back-systeem en zwarte kunststof wieltjes.
€ 469,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Hoxie beschikt over uitstekend zitcomfort. Je kunt jouw relaxfauteuil geheel naar wens samenstellen door de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Tevens kun je voor nog beter (zit-)comfort kiezen uit diverse relaxfuncties. Zo heb je de keuze uit een 'sta-op' functie en een 'push back' functie (manueel verstelbare rugleuning en voetensteun). Optioneel kun je kiezen voor de elektrische uitvoering, waarbij je de keuze hebt uit een 1-motorige uitvoering of een 2-motorige uitvoering (voetensteun en rugverstelling kunnen apart geregeld worden). De fauteuil is leverbaar in drie maten: Small, Medium of Large. Voor de diverse mogelijkheden en opties verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamHoxie
Artikelnummer10226581
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar, met wielen, handverstelbaar, sta-op functie
Hoogte103
Lengte/Diepte80
Breedte79
Zithoogte44
Zitdiepte47
Getoonde uitvoeringSmall uitvoering, uitgevoerd in stof beach 2381-beige met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. push back-systeem en zwarte kunststof wieltjes.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.