Zoek: 

Joplin eetstoel

Joplin eetstoel ProfijtMeubel

Meer afbeeldingen

Joplin eetstoel

Uitgevoerd in stof softyl pebble met contraststiksel, bies in pu mouse, handgreep en zwarte kunststof wielen. | De maximale belastbaarheid van de eetstoel bedraagt 90 kg. ...
   

€ 99,95

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

  • Barendrecht
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Hardinxveld
  • Rotterdam
  • Spijkenisse
  • 1

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Eetstoel Joplin is zeer comfortabel vormgegeven in drie actuele kleuren Softyl. De getoonde stoel is uitgevoerd in de kleur pebble. Eetstoel Joplin wordt standaard voorzien van parketwielen, mooi contraststiksel, een fraaie bies en een stoere handgreep.

Eigenschappen

Naam Joplin
Artikelnummer 10219468
Kleur mogelijkheden naturel
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 94
Lengte/Diepte 65
Breedte 48
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in stof softyl pebble met contraststiksel, bies in pu mouse, handgreep en zwarte kunststof wielen. | De maximale belastbaarheid van de eetstoel bedraagt 90 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Joplin

EUR

€ 99,95

0