Zoek: 

Kalmar bijzettafel

Kalmar bijzettafel ProfijtMeubel

Meer afbeeldingen

Kalmar bijzettafel

Uitgevoerd in massief acaciahout in de kleur stone grey, met metalen U-poten 10x5 cm. | Zelfmontage. ...
   

€ 239,00

VoorraadstatusDirect leverbaar

Levertijd1-5 werkdagen

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Woonprogramma Kalmar is uitgevoerd in semi-massief acaciahout. Voor de uitvoering van het tafelblad is de kleur 'stone grey' gebruikt. Dit gecombineerd met zwarte metalen U-poten geven de bijzettafel een mooie eigentijdse uitstraling.

Eigenschappen

Naam Kalmar
Artikelnummer 10226604
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 43
Lengte/Diepte 75
Breedte 75
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in massief acaciahout in de kleur stone grey, met metalen U-poten 10x5 cm. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Kalmar

EUR

€ 239,00

0