Toggle Nav

Linter relaxfauteuil

Linter relaxfauteuil

Large uitvoering, uitgevoerd in stof mito 01-naturel met sta-op functie (160) voorzien van 2 motoren en Herz Waage-functie, afstandsbediening en zwarte kunststof wieltjes.
€ 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Ontspan en geniet van ultiem comfort met de relaxfauteuil Linter van Profijt Meubel in ecru. Deze luxueuze fauteuil biedt een ongeëvenaarde ervaring dankzij zijn geavanceerde functies. De rugleuning en voetensteun zijn afzonderlijk elektrisch verstelbaar met behulp van twee motoren, waardoor je moeiteloos de perfecte positie kunt vinden voor jouw comfort.Met de handige sta-op functie en de 'Herz Waage' functie biedt de relaxfauteuil Linter niet alleen comfort, maar ook extra ondersteuning bij het opstaan en zitten. Deze functies zorgen voor een vloeiende beweging en optimale balans, waardoor het dagelijkse gebruik van deze fauteuil moeiteloos en comfortabel verloopt.Speciaal ontworpen in een large uitvoering, is de Relaxfauteuil Linter ideaal voor mensen die groter zijn dan gemiddeld. Bovendien is deze fauteuil stevig en betrouwbaar, met een draagvermogen tot 160 kg, waardoor het een geschikte keuze is voor verschillende lichaamstypes.Ervaar het ultieme comfort en de functionaliteit van de relaxfauteuil Linter van Profijt Meubel in ecru. Deze fauteuil biedt niet alleen luxe, maar ook ondersteuning op maat voor jouw ontspanningsmomenten.

NaamLinter
Artikelnummer10428396
KleurenNaturel, Wit
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar (relax), meer kleuren
Hoogte112
Lengte/Diepte81
Breedte83
Zithoogte51
Zitdiepte53
Getoonde uitvoeringLarge uitvoering, uitgevoerd in stof mito 01-naturel met sta-op functie (160) voorzien van 2 motoren en Herz Waage-functie, afstandsbediening en zwarte kunststof wieltjes.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.