Lundby hoekbank

Lundby hoekbank

Longchair 75 arm links + 2,5 zits zonder armen + hoek met eiland 60 rechts, uitgevoerd in stof preston 23-cacao met retro rug, beige contraststiksel, HR-schuim in de zitting, zwart metalen poten type 3224 (15 cm) en zwart metalen frame bij arm longchair (links).
€ 1.364,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Bank Lundby is een grote hoekbank in een u-opstelling met een longchair en hoek met eiland. Zoekt u een andere maat of opstelling? Dat is geen enkel probleem want bank Lundby is er ook als vaste bank in 2,5 zit en 3-zitsbank of als fauteuil of andere hoekbankopstelling! Ook kun je kiezen uit drie varianten als zitcomfort namelijk; Variant 1: Polyether 30kg/m3 (standaard), Variant 2: HR 35 kg/m3 koudschuim (meerprijs) en Variant 3: HR 35 kg/m3 + visco 45kg/m3 (meerprijs). Dit model kan met en zonder kontrast stiksel besteld worden, kleur: beige, bruin, grijs of zwart (zonder meerprijs) en heeft als pootmogelijkheden standaard metaal, type 3224 in chrome of zwart - 15 cm hoog. Het zwart metalen frame aan de zijkant van de armleuning heeft een meerprijs.

NaamLundby
Artikelnummer10306597
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte82
Lengte/Diepte198
Breedte351
Zithoogte46
Zitdiepte53
Getoonde uitvoeringLongchair 75 arm links + 2,5 zits zonder armen + hoek met eiland 60 rechts, uitgevoerd in stof preston 23-cacao met retro rug, beige contraststiksel, HR-schuim in de zitting, zwart metalen poten type 3224 (15 cm) en zwart metalen frame bij arm longchair (links).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.