Toggle Nav

Malmedy 1-zits-fauteuil

Malmedy 1-zits-fauteuil

Uitgevoerd in stof oasis 108-wood met hoge rug, arm A, diepe zit, HR-schuim in de zitting (variant 2) en houten koloniaal kleurige poten HF2 (4cm).
€ 539,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Fauteuil Malmedy van Profijt Meubel is een mooie stoel die in vele interieurs past! De stoel heeft ook nog eens een zeer prettig en goed zitcomfort en is voorzien van vaste zit- en rugkussens waardoor je er geen werk aan hebt en hij er altijd netjes uit ziet. De serie past mooi in een klassiek interieur, maar door keuze in de vele verschillende stofmogelijkheden, kun je het model ook uitstekend passend maken in een eigentijds interieur. Er zijn twee soorten armleuningen te kiezen en diverse zitcomforts. Kom de fauteuil dus snel eens bekijken in onze winkels!

NaamMalmedy
Artikelnummer10390266
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer poottypen/kleuren, meer zitcomforts, meer kleuren
Hoogte90
Lengte/Diepte90
Breedte81
Zithoogte45
Zitdiepte56
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof oasis 108-wood met hoge rug, arm A, diepe zit, HR-schuim in de zitting (variant 2) en houten koloniaal kleurige poten HF2 (4cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.