Mantoro eetbank

Mantoro eetbank

Uitgevoerd in stof valentina 175-darkbeige met 2 handgrepen op achterzijderugleuning en kunststof zwarte parketwielen.
€ 189,00
Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Plaatsnaam
Winkel in de buurt:
Vragen*
Voorraadstatus: Op bestelling
Levertijd: 20 werkdagen of meer
Bekijk alle eigenschappen

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend
De praktische en zeer comfortabele eetbank Mantoro is erg handig in gebruik. Door de wielen kun je de bank makkelijk verschuiven. Standaard word de Mantoro uitgevoerd met een handgreep op de rug en zwarte kunststof parketwielen. Je kunt jouw Mantoro geheel naar wens uit laten voeren door de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het Profijtmeubel stoffen- en lederconcept. Naast de eetbank is de Mantoro eetstoel ook leverbaar. De getoonde Mantoro eetbank is met een lengte van 130 centimeter het kleinste model binnen de Mantoro collectie. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.
NaamMantoro
Artikelnummer10215898
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmet wielen
Hoogte96
Lengte/Diepte63
Breedte130
Zithoogte50
Zitdiepte44
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof valentina 175-darkbeige met 2 handgrepen op achterzijderugleuning en kunststof zwarte parketwielen.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.