Medway relaxfauteuil

Medway relaxfauteuil

Uitgevoerd met 1 motor, in stof in de kleur D121-clay. | OP=OP
€ 449,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

OP = OP Relaxfauteuil Medway uit de Profijt Meubel Collectie heeft een super goed zitcomfort voor een hele scherpe prijs! Deze stoel is er in 3 kleuren (blue, basalt en clay) en op = op bij deze stoel . Hij is meteen uit voorraad leverbaar dus lekker snel in huis. Medway is altijd electrisch verstelbaar met 1 motor, dit houdt in dat de rugleuning en voetensteun gelijktijdig verstelbaar zijn door middel van de elektrische motor. Hiervoor hoef je zelf geen moeite te doen! De zitting is voorzien van nosag vering met daar bovenop pocketvering om een stevig zitcomfort te kunnen garanderen. Wacht dus niet te lang en kom de Medway nu in onze winkels bekijken!

NaamMedway
Artikelnummer10295683
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Grijs, Wit
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar
Hoogte102
Lengte/Diepte88
Breedte72
Zithoogte48,5
Zitdiepte52
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met 1 motor, in stof in de kleur D121-clay. | OP=OP

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.