Toggle Nav

Mendiga vitrinekast

Mendiga vitrinekast

Uitgevoerd in de kleur orange teak wood i.c.m. mat zwart metaal met 2 deuren, 1 lade en 5 open vakken, incl. verlichting. | Zelfmontage
€ 829,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Barkast Mendiga van Profijt Meubel is een stoere meubel serie met veel mogelijkheden! De kleur van de serie is orange teak uitgevoerd in melamine gecombineerd met zwart metaal. Door het gebruik van melamine zijn de series kwas-, slijt- en stootvast en heel erg makkelijk in onderhoud. Ben je dus iemand die nog wel eens knoeit of heb je een gezin? Dan is deze serie zeker een bezichtiging waard. Bovendien heeft het de uitstraling van echt hout dus heb je nog steeds de mooie warme uitstraling in huis. Van deze serie is er en dressoir in 4 maten, een kast, barkast in 2 maten, een boekenkast, een tv-meubel in 2 maten, een salontafel en een hoektafel. Ook zijn er een wandplank en een spiegel in dezelfde uitstraling verkrijgbaar. Vraag naar de info in de winkel.

NaamMendiga
Artikelnummer10337199
KleurenBeige, Bruin, Naturel, Taupe
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte189
Lengte/Diepte50
Breedte107
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur orange teak wood i.c.m. mat zwart metaal met 2 deuren, 1 lade en 5 open vakken, incl. verlichting. | Zelfmontage

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.